Здравейте на всички, от три дена съм един от вас, тоест от три дена я имам, иначе отдавна съм редом с привържениците на тази много интересна порода. Сигурно сте дискутирали много, но не открих особено изчерпателни впечатления относно 155 1.7 TS. Иначе съм страшно доволен от запазения вид на моята - края на 96, бордо металик, няма никакво захабяване в интериора, двигателя според моите аматьорски познания работи перфектно като за 8 годишна кола.
И сега, основното ми запитване към някой който вече е успял да понатрупа опит с тази модификация на 155та, може ли да каже нещо за разхода на гориво,
а и откривам нещо странно за мен, когато я паля сутрин, всъщност те са две сутрини де, но без да включвам климатроника, той изведнъж се стартира със самото стартиране на двигателя, някой забелязвал ли е подобно нещо?
И сега, основното ми запитване към някой който вече е успял да понатрупа опит с тази модификация на 155та, може ли да каже нещо за разхода на гориво,
а и откривам нещо странно за мен, когато я паля сутрин, всъщност те са две сутрини де, но без да включвам климатроника, той изведнъж се стартира със самото стартиране на двигателя, някой забелязвал ли е подобно нещо?
Comment